Over ons: maak kennis met het team 


 

Jannie

Ik woon in Opende. Als Allround kapster ben ik op de hoogte van de nieuwste trends op haargebied en blijf ik het kappersvak nog steeds leuk vinden. Kapper Jannie Drachten Tenslotte doe ik het al bijna 20 jaar! Ik vind het erg belangrijk dat ik weet wat een klant verwacht van een nieuw kapsel en geef ook graag advies om samen met u een mooi kapsel te creëren dat bij uw huid, haar en gezichtsvorm past.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lindsey 

Ik ben 21 jaar en woon samen met mijn vriend in Drachten. Sinds 2020 ben ik werkzaam als Allround kapster. Ik vind mijn werk ontzettend leuk en ik streef er altijd naar om u tevreden de deur uit te laten gaan.Over ons De Haarsalon is mijn eerste werkplek omdat ik mijn stage bij de Haarsalon heb afgerond. Ik ben werkzaam op de woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag in Haarsalon Drachten. Zie ik u dan?

 


                                                                                                  

 

 

     

 

 

Hammie

Mijn naam is Hammie Arjaans. Ik ben 27 jaar en woon samen met mijn twee zoons. Vanaf 2015 heb ik mijn kappersdiploma behaald en ben toen direct aan het werk gegaan. Ik verricht mijn werk met creativiteit en veel enthousiasme. Pak graag nieuwe uitdagingen aan en stel uw wens voorop! Ik ben werkzaam op vrijdag en zaterdag. Graag tot snel!

Akkelien 

Ik ben Akkelien Stienstra, 33 jaar en woon samen met mijn vriend en onze zoons in Harkema. Sinds 2018 ben ik met veel passie voor mijn vak begonnen bij Haarsalon Drachten. screenshot youcam makeupVanaf 2009 heb ik mijn diploma behaald en ben direct aan het werk gegaan bij diverse salons waar ik mij kon ontwikkelen tot waar ik nu sta! Graag wil ik mijn creativiteit en enthousiasme uiten in mijn werk. Op woensdag, vrijdag en om de week op zaterdag ben ik in Haarsalon Rottevalle te vinden. Heel graag tot ziens!

 

 

                                                                                           

 

 

 

 

 

Saeid 

Mijn naam is Saeid Alboghobeish ik ben 36 jaar jong en ik woon samen met mijn gezin in Ureterp. Ik ben geboren in Iran, het kappersvak is mijn lust en mijn leven. Over ons Arabisch is mijn moedertaal maar sinds juni loop ik stage bij Haarsalon Drachten om mijn Nederlands te verbeteren. U kunt mij vinden op de dinsdagmiddag, woensdagochtend en vrijdagmiddag. Graag tot ziens!

 

 

 

                                                                                                                                                                                                 

 

 

 

 

 Ilse

Hoi, mijn naam is Ilse van der Kooi, ik ben 17 jaar en woon in Grootegast. Ik zit nu in het tweede leerjaar van de kappersopleiding te Groningen. facebookAl sinds jongs af aan wist ik dat ik kapster wil worden en ben blij dat ik eindelijk van start kan gaan! Ik hoop veel te leren op mijn stageplekje en kan dus ook niet wachten u binnenkort te mogen verwelkomen! Graag tot ziens op de donderdags! 

 

 

 

                                                                                                                                                           

 

 

 

 

Wendy

Hallo, mijn naam is Wendy vd Bosch. Ik ben 29 jaar en woon samen met mijn gezin in Leek. Sinds 2014 ben ik afgestudeerd als kapster en heb ik al vele klanten blij mogen maken. Ik vind het ontzettend leuk kinderen te knippen, de kunst kinderen op hun gemak te laten stellen en laten ervaren dat het juist heel leuk bij de kapper is. Sinds kort ben ik werkzaam in Haarsalon Drachten. Ik hoop u graag te mogen ontvangen in een van onze locaties.

Tineke

Hallo, mijn naam is Tineke Bouwer. Ik ben 25 jaar en woon met mijn gezin in Harkema. In 2018 heb ik mijn kappersdiploma behaald en ben toen direct aan het werk gegaan. Vol enthousiasme ben ik begonnen bij Haarsalon Drachten en Rottevalle. Mijn werkdagen zijn donderdag en zaterdag. Graag tot ziens!

 

 

Haarsalon Drachten, Geknipt voor u!

Maak een afspraak 

Telefoon

0512 - 524215
0512 - 358323

foto
HAARSALON DRACHTEN
           Facebookinstagram orangetiktok orange

Volg ons op Social Media

Openingstijden
Ma: GESLOTEN
   Di:      9:00 - 18:00
    Wo:     9:00 - 18:00
    Do:      
9:00 - 21:00
   Vrij:     9:00 - 21:00
   Za:      9:00 - 17:00
 
Locatie

Haarsalon Drachten
Handwerkerszijde 110
9201CP DRACHTEN

orange contact
0512 524215
0512 358323

Kapper Drachten