Over ons: maak kennis met het team 


 

Jannie Drost

Ik woon samen met mijn gezin in Opende. Als Allround kapster ben ik op de hoogte van de nieuwste trends op haargebied en blijf ik het kappersvak nog steeds leuk vinden. Kapper Jannie Drachten Tenslotte doe ik het al bijna 20 jaar! Ik vind het erg belangrijk dat ik weet wat een klant verwacht van een nieuw kapsel en geef ook graag advies om samen met u een mooi kapsel te creëren dat bij uw huid haar en gezichtsvorm past.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lindsey Postma

Ik ben 20 jaar jaar en woon samen met mijn vriend in Drachten. Sinds 2020 ben ik werkzaam als Allround kapster. Ik vind mijn werk ontzettend leuk en ik streef er altijd naar om u tevreden de deur uit te laten gaan.Over ons De Haarsalon is mijn eerste werkplek omdat ik vorig jaar mijn stage bij de Haarsalon heb afgerond. Ik ben werkzaam op de dinsdag en zaterdag. Op donderdag en vrijdag ben ik in Haarsalon Rottevalle te vinden. Zie ik u dan?

 


                                                                                                  

 

 

     

 

 

Akkelien Stienstra

Ik ben Akkelien Stienstra, 33 jaar en woon samen met mijn vriend en zijn zoon in Harkema. Sinds 2018 ben ik met veel passie voor mijn vak begonnen bij Haarsalon Drachten. screenshot youcam makeupVanaf 2009 heb ik mijn diploma behaald en ben direct aan het werk gegaan bij diverse salons waar ik mij kon ontwikkelen tot waar ik nu sta! Graag wil ik mijn creativiteit en enthousiasme uiten in mijn werk. Ik ben aan het werk op woensdagmiddag en donderdag. Op dinsdag en zaterdag ben ik in Haarsalon Rottevalle te vinden. Heel graag tot ziens!

 

 

                                                                                           

 

 

 

 

 

Saeid Alboghobeish

Mijn naam is Saeid Alboghobeish ik ben 35 jaar jong en ik woon samen met mijn gezin in Ureterp. Ik ben geboren in Iran, het kappersvak is mijn lust en mijn leven. Over ons Arabisch is mijn moedertaal maar sinds juni loop ik stage bij Haarsalon Drachten om mijn Nederlands te verbeteren. U kunt mij vinden op de dinsdagmiddag, woensdagochtend en vrijdagmiddag. Graag tot ziens!

 

 

 

 

 

 

 

 

Farzana Zirak

Hallo, mijn naam is Farzana Zirak, ik woon samen met mijn gezin in Drachten. Sinds 2010 ben ik afgestudeerd als Allround kapster en ben ik werkzaam geweest in verschillende salons in Drachten. Over ons Augustus 2021 ben ik begonnen bij Haarsalon Drachten. Ook ben ik gespecialiseerd in wenkbrauw en gezicht threaden. Ik doe mijn werk met veel passie en liefde! Graag verwelkom ik u op de woensdagochtend, donderdagavond. vrijdag of zaterdagochtend. Tot snel!

                                                                                                                                                                                                 

 

 

 

 

     

 

 

 Ilse van der Kooi

Hoi, mijn naam is Ilse van der Kooi, ik ben 16 jaar en woon in Grootegast. Ik zit nu in het eerste leerjaar van de kappersopleiding te Groningen. facebookAl sinds jongs af aan wist ik dat ik kapster wil worden en ben blij dat ik eindelijk van start kan gaan! Ik hoop veel te leren op mijn stageplekje en kan dus ook niet wachten u binnenkort te mogen verwelkomen! Graag tot ziens op de donderdags! 

 

 

 

                                                                                                                                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haarsalon Drachten, Geknipt voor u!

Maak een afspraak 

Telefoon

0512 - 524215
0512 - 358323

foto
HAARSALON DRACHTEN
           Facebookinstagram orangetiktok orange

Volg ons op Social Media

Openingstijden
Ma: GESLOTEN
   Di:      9:00 - 18:00
    Wo:     9:00 - 18:00
    Do:      
9:00 - 21:00
   Vrij:     9:00 - 21:00
   Za:      9:00 - 17:00
 
Locatie

Haarsalon Drachten
Handwerkerszijde 110
9201CP DRACHTEN

orange contact
0512 524215
0512 358323

Kapper Drachten